Просто залийте ребра соком: 3 соковитих рецепта, після яких ви не захочете їсти інше м’ясо

Приготування ребер - три відмінних рецепти

Три оригінальних і дуже смачних рецепта приготування реберець, які можна зробити на вечерю і навіть на святковий стіл.

Реберця свинячі у вишневому соку

  • ребра – 1 кг;
  • сіль, кориця, паприка копчена – по 1 ч.л;
  • перець горошком – 5 шт;
  • сік вишневий – 1 л;
  • перець, гострий перець, часник сухий – по 0. 5 ч.л;
  • цукор – 60 г;
  • лимонний сік – 50 мл;
  • яблучне пюре – 100 г;
  • томатний сік – 125 мл.

Процес приготування

Ріжемо ребра на порційні шматки, заправляємо вишневим соком, перцем і сіллю. Ставимо на плиту і варимо після закипання близько 40 хвилин.

Для соусу з’єднуємо всі інші інгредієнти і перемішуємо з остиглими ребрами. Залишаємо на 40 – 60 хвилин.

Запікаємо при 220 градусах протягом 15 хвилин.

Ребра в аджиці

  • свинячі ребра – 1 кг;
  • олія рослинна – 40 мл;
  • соус соєвий – 40 мл;
  • перець і паприка – по 1 ч.л;
  • аджика – 2 ст.л;
  • сік половини лимона;
  • помідор – 1 шт;
  • часник – 4 зубчики.

Процес приготування

Ребра ріжемо на порційні шматки і заправляємо спеціями, сіллю, аджикою, соком лимона, рослинною олією, соєвим соусом. Змішуємо і ставимо на ніч у холодильник.

Помідор ріжемо на кружечки, часник – на дольки.

Викладаємо ребра в форму, зверху кладемо часник і помідори. Накриваємо фольгою.

Запікаємо при 200 градусах протягом 1 години.

Знімаємо фольгу і допікаємо ще 15 хвилин.

Ребра в чайному маринаді

  • свинячі ребра – 1 кг;
  • цукор і сіль, мед – по 1 ст.л;
  • чай з бергамотом – 2 пакетика;
  • часник сухий, паприка копчена, перець і гострий перець – по 0.5 ч.л;
  • соус соєвий – 2 ст.л;
  • мед – 30 мл.

Процес приготування

Ребра ріжемо на порційні шматки і заливаємо чаєм 0.5 л, засипаємо цукор і сіль. Залишаємо на 2 години.

Виймаємо їх з маринаду і заправляємо спеціями, часником і соєвим соусом. Залишаємо на 40 хвилин.

Мед розводимо невеликою кількістю води і змащуємо ребра.

Викладаємо їх у форму, накриваємо фольгою.

Запікаємо при 200 градусах протягом 20 хвилин.

Знімаємо фольгу, знову змащуємо медовою водою і допікаємо без фольги 20 хвилин.

Змащуємо ще раз і запікаємо ще 20 хвилин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: