У цьому рецепті ми пропонуємо вам використовувати досить цікавий маринад. З ним будь-яке м’ясо, особливо стегенця, буде неймовірно смачним і ніжним. Такі стегенця виходять дуже і дуже смачні. І відмінно поєднуються з будь-яким гарніром.
Необхідні продукти
- 1 кілограм курячих стегенець або гомілок
Для соусу
- 4 столові ложки білого йогурту
- 3 столові ложки кетчупу
- 1 столова ложка меду
- 2 столові ложки гірчиці
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- 1 чайна ложка паприки
- 1 столова ложка оливкової олії
Поетапний процес приготування курячих гомілок
Гомілки або стегенця солимо за смаком.
У миску кладемо йогурт, додаємо гірчицю, кетчуп, оливкову олію, мед, часник, пропущений через прес, паприку, сіль і чорний перець. Все добре перемішуємо.
М’ясо кладемо в миску і додаємо соус. Все добре перемішуємо, накриваємо плівкою і залишаємо на 2 години в холодильнику.
Підготовлені стегенця (гомілки) перекладаємо в форму для випічки і поливаємо соусом. Відправляємо їх в духовку, розігріту до 190 градусів. І випікаємо протягом 40-45 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.