Простий Рецепт консервованого перцю для фарширування

Саме консервований перець і надає потім фаршированому перцю, той неповторний смак і аромат, який так люблять шанувальники перцю з фаршем. Пропоную один з простих рецептів.

Для приготування 2 л маринаду вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода, 2 л;
  • цукор, 1.5 ст.л;
  • сіль, 1.5 – 2 ст.л;
  • перець горошком, 3 шт;
  • лист лавровий, 2-3 шт;
  • оцет 9%, 50 г.

Процес приготування

Простий Рецепт консервованого перцю для фарширування

Перець вибирайте якісний, без пошкоджень, щільний. Що стосується розміру – беріть такий, який вам більше подобається фарширувати.

Прибираємо плодоніжки, насіння.

Порада: гострим ножем акуратно робіть надріз прямо біля плодоніжки, прокрутіть її і ви зможете легко вийняти всю серцевину з насінням. Залишок насіння, просто витрушується.

Заливаємо перець кип’ятком і залишаємо на 15 хвилин.

Тепер перчик м’який, укладайте в стерилізовані банки. Я укладаю перчик в перчик і потім засовую їх рядами в банку – так можна укласти багато перцю в банку, якраз для однієї порції на фарширування для всієї родини.

Для маринаду змішуємо всі інгредієнти, крім оцту, доводимо до кипіння і варимо пару хвилин.

Заливаємо маринад в банки, вливаємо в кожну оцет, закручуємо кришками.

Перевертаємо банки, вкутуємо і залишаємо остигати.

Зберігаємо в підвалі або в коморі.

Рецепт дуже простий, але перець буде дуже ароматним, коли ви будете вже тушкувати фарширований перчик на плиті або в духовці.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: