Простий рецепт приготування м’якого вершкового крему!

Вершковий крем відмінно підходить для самих різних тортів, рулетів та інших десертів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • білки – 3 шт;
  • цукор – 150 г;
  • ванілін – екстракт;
  • масло вершкове розм’якшене – 450 г.

Процес приготування

З’єднуємо білки з цукром, перемішуємо до однорідності і ставимо миску з масою в ємність з кип’ятком, перемішуємо масу до розчинення цукру. Температура води повинна бути не вище 60 градусів.

Збиваємо масу міксером до стійкої і густої маси.

Вливаємо екстракт ванілі і збиваємо на повільній швидкості 1 хвилину.

Додаємо розм’якшене вершкове масло і збиваємо на низькій швидкості до повної однорідності, потім чергуємо – низьку швидкість (1 хвилина) і середню швидкість (1 хвилина). Збиваємо до пишності і легкості, збільшення маси.

За бажанням можна додавати харчові барвники і зробити різнокольоровий крем.

Такий крем в закритому контейнері може зберігатися 1 – 2 тижні в холодильнику і 1 місяць в морозильній камері.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: