Приголомшлива риба в томатному соусі з овочами

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної рибної страви, яка припаде до душі кожному.

Виходить вона ароматна, соковита і мега апетитна. Риба відмінно поєднується з овочами, приправами і ароматними травами. Подайте таку страву на обід або вечерю з відвареним рисом або картопляним пюре і ваші родичі обов’язково будуть в захваті. Також вона відмінно поєднується з макаронами або вареними овочами. Деякі господині подають її і в холодному вигляді. Виходить чудова рибна закуска. Приготувати її зовсім не складно, тому ви з легкістю зможете розбавити своє будь-яке меню такою апетитною смакотою. Зберігайте рецепт в свою кулінарну скарбничку.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг білої риби
  • 160 гр ріпчастої цибулі
  • 80 гр моркви
  • 1 червоний солодкий перець
  • 1 зелений солодкий перець
  • 7 гр часнику
  • 500 мл консервованих помідорів
  • 40 гр солоних огірків
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • половина чайної ложки меленого перцю чилі
  • 1 чайна ложка орегано
  • 1 столова ложка цукрового піску
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 200 мл води

Покроковий процес приготування риби

В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкою соломкою. Потім такий же формою ріжемо очищену моркву і солодкий перець.

Після чого маленькими кубиками нарізаємо солоні огірки. Часник продавлюємо через прес або подрібнюємо ножем.

Потім нарізаємо порційними шматочками рибу. Солимо і перчимо її на смак. Також додаємо гострий перець чилі.

Розігріваємо сковороду з однією столовою ложкою оливкової олії. Потім відправляємо сюди підготовлені цибулю, моркву, солодкий перець і добре перемішуємо. При цьому процесі потрібно посолити. Смажимо ці інгредієнти 3 хвилини. Вогонь повинен бути середнім.

Після закінчення потрібного часу перекладаємо сюди огірки, часник, нарізані консервовані помідори, сіль, цукровий пісок, орегано і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо ці інгредієнти 5 хвилин. Вогонь робимо мінімальним.

Після чого вливаємо сюди 200 мл води і укладаємо рибу. Знову накриваємо кришкою і продовжуємо процес тушкування ще 5 хвилин.

Після закінчення потрібного часу рибу перевертаємо і продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин.

Після чого страва готова і її гарячою можна подавати з улюбленим гарніром. За бажанням можете посипати подрібненою зеленню.

Приголомшлива риба в томатному соусі з овочами

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: