Приголомшливо смачні і ніжні вареники з картоплею – простий рецепт

Засумували за варениками, тоді пропонуємо Вам дуже простий рецепт приготування. Вареники з картоплею за цим рецептом виходять дуже ніжними і смачними. Заварне тісто не рветься навіть після заморозки і вареники залишаються такими ж смачними і м’якими.

Ну що ж, спробуйте і переконайтеся самі!

Щоб приготувати вареники з картоплею, потрібно наступне

Для тіста:

  • три склянки борошна
  • склянка кип’ятку
  • яйце
  • три столові ложки рослинної олії
  • половина чайної ложки солі

Для начинки:

  • вісімсот грамів картоплі
  • три головки ріпчастої цибулі
  • чверть склянки рослинної олії
  • сіль за смаком

Приголомшливо смачні і ніжні вареники з картоплею - простий рецепт

Покроковий процес приготування вареників

Картоплю почистити, помити, помістити в каструлю, залити підсоленим кип’ятком і варити до готовності.

Поки картопля вариться, сковороду поставити на вогонь і влити в неї рослинну олію.

Ріпчасту цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Відправити її в підігріте олію і смажити до насиченого золотистого кольору.

Зварену картоплю розім’яти і до неї додати трохи смаженої цибулі. Трохи цибулі потрібно залишити для оформлення. Знову все розім’яти.

Приголомшливо смачні і ніжні вареники з картоплею - простий рецепт

Ну а зараз треба підготувати тісто.

Яйце вбити в миску, додати сіль і збити вилочкою. Туди ж влити рослинну олію. Борошно пересипати в глибоку ємність.

У центрі проробити вирву і туди влити отриману яєчну суміш. Злегка розмішати і додати склянку кип’ятку.

Спочатку розмішати ложечкою, а потім руками замісити тісто. Скачати тісто в кого, накрити рушником і дати відпочити тісту хвилин десять.

Тепер потрібно сформувати і приготувати вареники.

Тісто розділити на шість приблизно рівних частин. Кожну частину скачати джгутиком. Після кожен джгутик тіста розрізати на невеликі шматочки. Шматочки за допомогою качалки розкачати в круглі коржики.

На один край кожного коржика покласти по чайній ложці начинки. Накрити вільною частиною тіста. Краєчки тіста затиснути пальцями.

Приголомшливо смачні і ніжні вареники з картоплею - простий рецепт

Потім відправити в каструлю з підсоленою киплячою водою. Довести до кипіння, закрити каструлю кришкою. Після закипання варити вареники слід пару хвилин. Ну ось наші смачні і ніжні вареники готові.

За допомогою сита або шумівки вийміть їх з каструлі, покладіть в красиву тарілочку і зверху розподіліть цибулю. Подайте цю смакоту до столу.

Приголомшливо смачні і ніжні вареники з картоплею - простий рецепт

Сподіваємося наш простий рецепт Вам пригодиться, щоб приготувати смачний сніданок для своєї сім’ї. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: