Приголомшливий делікатес з курячих шлуночків. Страва з’їдять швидше чорної ікри

Не всі люблять субпродукти, але даний рецепт дозволить дійсно смачно приготувати курячі шлуночки, такі ви ще не куштували. Тим більше внутрішні органи тварин дуже корисні, особливо дітям і літнім людям.

Інгредієнти, які необхідні:

  • 1 кг 500 г курячих шлунків;
  • один лавровий листок;
  • 150 мл курячого бульйону;
  • 8 г желатину;
  • 3 зуб. часнику;
  • французька гірчиця;
  • коріандр;
  • хмелі-сунелі;
  • чорний перець і сіль в залежності від смаку.

Готуємо курячі шлуночки

Субпродукт обов’язково промийте під проточною водою.

Приголомшливий делікатес з курячих шлуночків. Страва з'їдять швидше чорної ікри

Потім зваріть їх. Можна в мультиварці (приблизно 40 хв), але підійде і звичайний спосіб, в каструлі. Головне, щоб курячі шлуночки вийшли м’якими. Посоліть і додайте лавровий листок в воду з субпродуктом.

150 мілілітрах готового бульйону залийте желатином.

Варені шлунки дрібно наріжте. Додайте спеції (можна вибрати на свій смак), видавіть часник. Можна ще посолити, якщо вам не вистачає солі.

Приголомшливий делікатес з курячих шлуночків. Страва з'їдять швидше чорної ікри

Потім залийте субпродукти бульйоном з желатином.

Дно глибокого посуду застеліть харчовою плівкою і перекладіть в неї курячі шлунки и з бульйоном. Поставте зверху щось важке.

Приголомшливий делікатес з курячих шлуночків. Страва з'їдять швидше чорної ікри

Нехай охолонуть, а потім відправте в холодильник на всю ніч.

Вранці приберіть прес і дістаньте з посуду. За смаком посипте гірчицею. Смачного!

Приголомшливий делікатес з курячих шлуночків. Страва з'їдять швидше чорної ікри

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: