Сьогодні покажу рецепт приголомшливо смачного десерту. Готується він просто, швидко і всього з 3 інгредієнтів. Головний плюс цього десерту в тому, що з начинкою можна експериментувати і кожен раз вийде новий цікавий смак. Сьогодні показую мій улюблений варіант.
Десерт виходить неймовірно смачним, дуже ніжним, в міру солодким. Відмінно підійде і для святкового столу, і на кожен день.
Необхідні продукти:
- 150 г вершкового крем-сиру
- 80 г консервованих ананасів (сік злити!). Замість ананасів можна використовувати будь-які фрукти, ягоди за смаком.
- 50 г волоських горіхів (можна замінити на будь-які горіхи за смаком)
- 2 ч.л. бальзамічного соусу за бажанням (щоб злегка полити готовий десерт). Можна замінити на будь-який сироп, мед і т.д., за смаком.
Покроковий процес приготування:
1. Горіхи подрібнити в крихту.
2. Подрібнити консервовані ананаси, до бажаної консистенції. Найсмачніше подрібнювати так, щоб траплялися шматочки ананасів.
3. Змішати вершковий крем-сир і подрібнені ананаси.
4. На харчову плівку викласти шар подрібнених горіхів.
5. Зверху викласти сир з ананасами в формі брусочка.
6. Посипати зверху і з боків горіхами, що залишилися.
7. Загорнути в харчову плівку і відправити в морозильну камеру на 30 хвилин. Так десерт стане більш щільним і його зручніше буде порційно нарізати.
Якщо зовсім немає часу, то можна пропустити етап з охолодженням, десерт буде не менш смачним, але більш м’яким.
8. Через 30 хвилин звільнити десерт від харчової плівки, нарізати порційними шматочками і можна подавати.
При подачі злегка полити бальзамічним соусом, він просто відмінно доповнює смак десерту.