Приголомшливий паштет з баклажанів з сиром – покроковий рецепт

Багатьом господиням відома така страва, так як рецепт дуже старий. Подати цей паштет можна як намазку. Приготувати його зовсім не складно, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити своє меню новими приголомшливими смаками. Зберігайте рецепт.

Потрібні інгредієнти

  • 400 гр баклажан
  • 2 болгарські перці
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 120 гр знежиреного сиру
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 1 зубчик часнику
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 4 гілочки петрушки
  • щіпка зіри

Паштет з баклажанів з сиром, процес приготування

В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії, обсмажувати 3-4 хвилини.

Чистимо болгарський перець і ріжемо теж дрібно. Потім, після закінчення потрібного часу, відправляємо його до цибулі і продовжуємо процес смаження ще 3 хвилини. При цьому вогонь треба зробити мінімальним.

Після чого вимиваємо добре баклажани і прибираємо хвостики. Обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. Перекладаємо до решти інгредієнтів.

Також додаємо сюди продавлений зубчик часнику і вливаємо трохи води.

Тепер накриваємо кришкою сковороду і тушкуємо 5-7 хвилин.

Після закінчення потрібного часу солимо і перчимо до смаку.

Подрібнюємо петрушку і відправляємо слідом разом з зірою. Добре все перемішуємо і тушкуємо ще 1 хвилину.

Потім знімаємо з вогню і охолоджуємо повністю. Тепер відправляємо в чашу блендера і додаємо сир. Збиваємо все до однорідності.

Потім на деякий час ставимо в холодильник для охолодження. Після чого можна подавати до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: