Приголомшливий торт без випічки “Капучіно” – нереально смачний і ніжний

Торт виходить дивовижним за цим рецептом, з насиченим кавовим ароматом.

Для приготування торта вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво – 400 г;
  • кип’яток – 200 мл;
  • сметана жирна – 700 г;
  • капучіно, суха суміш – 5 пакетиків
  • желатин – 20 г;
  • пудра цукрова – 120 г.

Заливаємо капучино (всі пакетики) кип’ятком, добре перемішати і залишити охолоджуватись. Коли маса стане теплою, висипаємо желатин і залишаємо на 10 хвилин для набухання. Потім нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані, щоб желатин повністю розчинився. Охолоджуємо.

Сметану збиваємо з цукровою пудрою міксером до пишної і густої маси. Порційно додаємо желатинову суміш з капучино, не припиняючи процес збивання.

Форму змащуємо олією рослинною, накриваємо плівкою і викладаємо шар печива. Виливаємо крем, накриваємо другим шаром печива, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин.

Прикрашайте торт за своїм смаком, можна згущеним молоком.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: