Приголомшливий торт! Готується за 30 хвилин разом з випічкою

Торт виходить м’яким і ніжним, з повітряним кремом.

Для приготування тіста вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 5 шт;
  • борошно – 100 г;
  • сметана – 3 ст.л;
  • цукор – 100 г;
  • какао – 3 ст.л;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Для просочення візьміть:

  • сік половини лимона;
  • цукор – 2 ст.л;
  • малина – 1 стакан;
  • вода – 30 мл.

Для приготування крему:

  • цукор – 50 г;
  • сир – 600 г;
  • сметана або вершки – 500 мл;
  • згущене молоко – 180 г;
  • малина або інші ягоди за смаком;
  • ванільний цукор – 1 пакетик.

Яйця збиваємо з цукром і збиваємо до стійкої піни. Додаємо сметану і збиваємо.

Борошно змішати з какао і розпушувачем і просіваємо. Вводимо суху масу в рідку і перемішуємо до однорідності.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо 1 частину тіста.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо корж 7 – 10 хвилин. Охолоджуємо.

Випікаємо 2 корж.

Малину змішуємо з цукром і водою, соком лимона, доводимо до кипіння і кип’ятимо 1 хвилину. Проціджуємо через сито.

Сир змішуємо з вареним згущеним молоком і збиваємо блендером.

Сметану змішуємо з ваніліном і додаємо сметанну масу, добре збиваємо до однорідності.

Бісквіт ріжемо на 2 частини і отримуємо 4 коржа.

Змащуємо коржі сиропом і потім наносимо крем, за бажанням викладаємо ягоди і таким чином, збираємо весь торт. Обмащуємо боки і присипаємо какао, прикрашаємо ягодами.

Ставимо торт в холодильник на пару годин або всю ніч.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: