Пиріжки виходять дуже смачними, ніжними, соковита і апетитна начинка. Це один із найбільш ідеальних рецептів сирного тіста.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- сир домашнього, 250 г;
- яйця, 2 шт.;
- розпушувач, 1 ч.л;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- борошно, близько 350 г;
- сіль за смаком.
Для приготування начинки необхідно:
- фарш, 400 г;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 2 зуб;
- сіль, перець, спеції та хмелі-сунелі.
Процес приготування
Сир змішуємо з олією, яйцями і розпушувачем. Можна масу перебивати занурювальним блендером або просто пром’яти вилкою.
Борошно просіюємо і всипаємо частинами в масу, вимішуємо м’яке і піддатливе тісто. Борошна вам може знадобитися більше або менше зазначеного об’єму – все залежить від вологості сиру, тільки не забийте тісто сильно борошном, воно має бути еластичним.
Фарш заправляємо дрібно нарізаною цибулею, сіллю, перцем та спеціями.
Розкачуємо тісто в тонкий пласт, викладаємо рівним шаром м’ясну начинку і згортаємо в рулет, защипуємо краї.
Ріжемо рулет порційними шматочками із товщиною 1 см.
Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо з двох боків до золотистості.
Подаю такі смачні та апетитні пиріжки зі сметаною, вершковим маслом, соусами з майонезу з кропом або просто до чаю.