Пишний, м’який, з хрусткою скоринкою: випікаю смачний хліб на сковороді

Пишний, м’який, з хрусткою скоринкою, непередаваним ароматом хліб, готується просто і швидко з мінімального набору продуктів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вода тепла, 250мл;
  • сіль, 1 ч. л;
  • цукор, 1 ст.
  • дріжджі сухі, 1 пакетик;
  • олія соняшникова, 1.5 ст.л;
  • борошно, близько 350 г.

Процес приготування

У теплій воді розчиняємо цукор та дріжджі, перемішуємо, поки цукор не розчиниться.

Додаємо сіль, вливаємо олію і починаємо частинами вводити просіяне борошно.

Вимішуємо тісто, маса буде дуже густа, липка, яка тягнеться.

Накриваємо тісто рушником і залишаємо у теплому місці на 40 хвилин.

Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і обминаємо. У вас має бути дуже пухнаста, повітряна маса.

Ділимо на 8 шматочків і кожен скачуємо в колобки, викладаємо в сковороду, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.

Смажимо під кришкою на мінімальному вогні під кришкою близько 15 хвилин.

Тарілку змащуємо олією. За її допомогою перевертаємо на другий бік хліб і печемо близько 15 хвилин.

Викладаємо хліб на тарілку, накриваємо рушником і залишаємо остигати.

Хліб виходить просто дивовижним, повітряним, пухнастим та дуже смачним. При цьому, немає необхідності гаяти багато часу на приготування.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: