Домашня консервація
Інгредієнти на 1 баночку об’ємом 500 мл скумбрія – 500-600 гр. сіль – 1
Ця капуста дійсно маринується рівно добу. Вона виходить хрусткою, смачною, ароматною і вже готовою
Останнім часом з’явилося багато нових рецептів квашеної капусти – швидкі, за добу, з оцтом,
Опеньки – найсмачніші гриби, які ростуть в наших лісах. Їх можна смажити, сушити, солити,
У кожної господині є свій найвдаліший і улюблений рецепт квашеної капусти. Ділюся своїм і
Сьогодні є маса можливостей зберігати овочі та фрукти свіжими цілий рік в морозильній камері.
Зелені помідори самі по собі володіють оригінальним смаком, а якщо їх ще й замаринувати
Таке цитрусове варення, з красивим помаранчевим кольором можна їсти як окремий десерт або робити
Баклажани за цим рецептом виходять дуже смачними, квашеними саме так, як це роблять в
Баклажани за цим рецептом вийдуть пікантними, апетитними і шалено смачними! Так що заготовлюйте відразу