Домашня консервація
Всім прекрасно відомо, що чим менший час термічної обробки ягід, тим більше корисного в
Сьогодні хочу запропонувати вам один з моїх улюблених рецептів маринованих кабачків. Кабачки виходять неймовірно
Огірочки виходять гостренькі, хрусткі і дуже смачні. Закривайте їх порційно – в півлітрових баночках.
Такий метод зберігання зелених помідор допомагає мені користуватися овочами круглий рік. Вони зберігають свою
Інгредієнти на 1 баночку об’ємом 500 мл скумбрія – 500-600 гр. сіль – 1
Ця капуста дійсно маринується рівно добу. Вона виходить хрусткою, смачною, ароматною і вже готовою
Останнім часом з’явилося багато нових рецептів квашеної капусти – швидкі, за добу, з оцтом,
Опеньки – найсмачніші гриби, які ростуть в наших лісах. Їх можна смажити, сушити, солити,
У кожної господині є свій найвдаліший і улюблений рецепт квашеної капусти. Ділюся своїм і
Сьогодні є маса можливостей зберігати овочі та фрукти свіжими цілий рік в морозильній камері.