Домашня консервація
Помідори «Язик проковтнеш» дуже смачний рецепт! Готую таку заготовку багато років. Всім дуже подобається.
Незвичайні ласощі до чаю і прекрасний наповнювач в пироги, та й просто дуже смачно!
Існує безліч рецептів приготування хрустких і ароматних малосольних огірочків. Пропонуємо вам 3 вдалих рецепта:
Стерилізуємо банки, укладаємо гілочки чорної смородини. Потім вишні, парасольки кропу, листя хрону і базиліка,
Цим рецептом джему з вишні зі мною поділилася сусідка по дачі. Якось вона пригостила
Ви не робите заготовки на зиму? Значить, Ви не пробували цей чудовий соус зі
Помідори за цим рецептом виходять смачніші, ніж у власному соку. Адже овочевий маринад виходить
Інгредієнти на 2 восьмисот грамові банки: 1 кг червоного перцю чилі 500 г солодкого
Рецепт простий, результат – супер! Секрет – солона вода (кринична або джерельна)! Отже, починаємо!
Беремо рецепт в скарбничку. У сезон стане в нагоді! Продукти: Огірки – 4 кг