Багато хто плутає його з Наполеоном, але це зовсім не так. Ви не повірите,
Мандаринка
Ніжний і просто приголомшливо смачний Швейцарський, можна сказати ледачий торт без розкачування коржів, без
Мандаринка
Складові: Для тіста: Борошно пшеничне – 2 склянки Яйця – 4 шт Цукор –
Мандаринка
Складові білки – з 2 яєць цукор – 140 г вершки 33-35% – 200
Мандаринка
Німецький маковий пиріг – сирний десерт, яким хочеться насолоджуватися знову і знову. Десерт виходить
Мандаринка
Торт, приготований за цим рецептом, не займе у вас багато часу. Зручність цього рецепта
Мандаринка
Пропонуємо вам приготувати дуже цікавий десерт. Він дуже простий і доступний кожному. І прекрасно
Мандаринка
Готую дуже часто! Складові: 1 ст. кефіру 1 ст. манки 1 ст. борошна 1
Мандаринка