Рецепт чудовою ягідної наливки на 4 склянках

Ягідна наливка, рецепт приготування

Чому на 4 склянках? Та тому, що всі інгредієнти беруться по чотири склянки. Виходить така наливочка з неймовірним ароматом, приголомшливим смаком і годиться для частування гостей і приготування різноманітних десертів.

Які інгредієнти потрібні:

  • 4 склянки ягід;
  • 4 склянки гор1лки;
  • 4 склянки води;
  • 4 склянки цукру.

Переходимо до процесу приготування наливки

Ягоди для початку необхідно помити і залишити в друшляку стікати.

Воду закип’ятити, дайте їй охолонути до кімнатної температури.

Остиглою водою залити цукор і перемішати дуже ретельно, щоб він розчинився.

Тепер всипте ягоди, розмішайте і влийте гор1лку.

Для наливки найкраще підійде трилітрова банка, яку потрібно закрити капроновою кришкою і поставити в місце, де темно.

Процес бродіння триває від 10 до 14 днів. За цей час ягідки опустяться на дно ємності і віддадуть свій смак, аромат і колір наливці.

Потім процідіть наливку і перелийте в іншу ємність, щоб не було осаду. Найкраще для зберігання підходять скляні пляшки з щільними кришками.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: