Рецепт десерту без згущеного молока, без духовки, без печива

Торт із шоколадних вафель стане прекрасним доповненням до святкового чаювання. Ніжний і повітряний крем, створює неймовірне задоволення і вам ці ласощі точно сподобаються.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вафлі шоколадні, 350 г;
  • крохмаль кукурудзяний, 80 г;
  • молоко, 500 мл;
  • жовтки, 5 шт;
  • пудра цукрова, 150 г;
  • вершки жирні та вершковий сир по 100 г;
  • горіхи та шоколад за смаком та бажанням для декору.

Процес приготування

Вафлі подрібнюємо блендером і викладаємо масу у форму, в якій формуватимемо торт. Ущільнюємо шар лопаткою або денцем склянки, робимо бортики. Забираємо в холодильник на 30 хвилин.

З’єднуємо молоко, жовтки, крохмаль, пудру та за бажанням, ванілін.

Перебиваємо масу занурювальним блендером і ставимо варитися крем.

Уварюємо на невеликому вогні до потрібної густоти, постійно перемішуючи, щоб не пригоріли. Охолоджуємо.

Викладаємо крем на шар вафель у формі, розподіляємо рівним шаром і відправляємо застигати в холодильник.

Охолоджені вершки змішуємо з пудрою і збиваємо до пишності, додаємо вершковий сир і збиваємо.

Викладаємо крем на попередній шар.

Тепер ви можете посипати верх торта подрібненими горіхами, шматочками шоколаду, сухими ягодами та іншими солодкими додатками.

Накриваємо форму та відправляємо в холодильник на ніч.

Десерт просто чудовий, ніжний, повітряний, ідеальний.

Рецепт десерту без згущеного молока, без духовки, без печива

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: