Рецепт диво-пирога, який в процесі випікання сам розділяється на бісквіт і заварний крем

Даний рецепт допоможе вам просто і швидко приготувати диво-пиріг, який під час випікання сам розділиться на бісквіт, рідкий заварний крем і більш густий крем. Така випічка вразить не тільки чарівним приготуванням, а й своїм чудовим смаком! Ідеальний десерт для чаювання!

Продукти необхідні для приготування:

  • 115 г розтопленого вершкового масла (жирність 82%);
  • 115 г борошна;
  • Чотири яйця великого розміру;
  • 130 г цукру;
  • 500 г молока теплого стану;
  • Одна дрібка солі;
  • 20 г ванільного цукру (додавати обов’язково!).

Приступаємо до процесу приготування

Для початку розділіть розбийте яйця, розділивши їх на жовтки і білки. Слідкуйте уважно за тим, щоб в білок не потрапив жовток, в іншому випадку їх буде важко збивати.

У жовтки всипте два види цукру і збивайте, поки маса не стане світлою і пишною. Ванільний цукор в обов’язковому порядку потрібно додавати, оскільки він служить ароматизатором і позбавить пиріг від яєчного присмаку.

Додаємо в збиту масу борошно і добре перемішайте.

Влийте розтоплене масло, остигле до кімнатної температури і перемішайте.

Потім влийте молоко теплого стану і перемішайте ще раз до однорідного стану.

Тепер збийте білки з додаванням дрібки солі. Збивайте до стійкої піни.

За кілька разів додайте білки в тісто. Перемішайте, але злегка, трохи білків може залишитися на поверхні тіста.

Тісто перелийте в форму і помістіть пиріг на 50 хвилин в духовку. Температура випікання – 160-170 °. Пиріг буде готовий, коли його верхівка стане рум’яною. Нехай охолоне, а після подавайте.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: