Рецепт яблучних булочок – повне деко булочок за 25 хвилин!

Цей рецепт подобається багатьом не тільки тому, що за 25 хвилин ви приготуєте багато булочок, а й за те, що без особливого клопоту з начинкою, ви отримуєте булочки з яблуками. В якості начинки ви можете вибирати і інші фрукти – ягоди, навіть зробити начинку солоною на свій смак. Тісто дозволяє експериментувати і випікати різні страви. Головне, щоб начинка була не рідкою, тому що булочки будуть погано тримати форму.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 500 г;
  • масло вершкове – 200 г;
  • яблука – 4 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • цукор – 120 г;
  • ванілін – 1 пакетик;
  • розпушувач – 1 пакетик.

Яблучні булочки: покроковий процес приготування

Масло вершкове розтоплюємо і змішуємо зі збитими яйцями. Не перестаючи збивати, додаємо ванілін і цукор.

Борошно змішати з розпушувачем і порційно додаємо в тісто, потім додаємо в тісто і яблука, нарізані маленькими кубиками.

Деко застеляємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо тісто з яблучними шматочками, залишаючи проміжки в 5 см.

Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 10 – 15 хвилин.

Після приготування, обсипаємо пиріжки цукровою пудрою. За бажанням, можна пекти такі булочки не тільки з яблуками, але і з персиками, абрикосами, різними ягодами, сухофруктами і т.д.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: