Рецепт кабачкових рулетиків, які стануть відмінною закускою на будь-якому столі

Готуються дуже швидко і просто, а смак порадує навіть гурманів!

Які продукти потрібні для основи:

  • Пів кабачка середнього розміру;
  • Яйце – дона штука;
  • Борошно – дві стіл. ложки;
  • Манка – 2-3 стол. ложки;
  • Перець, сіль на ваш смак.

З чого складається начинка:

  • Цибуля ріпчаста – дві штуки;
  • Фарш – 100 г;
  • Перець болгарський – одна штука;
  • Шампіньйони – 50 г.

Приступаємо до приготування

Кабачки натерти, скласти в миску і вбити яйце. Всипати борошно, манку, посолити, поперчити за своїм смаком і перемішати до однорідного стану.

З тіста приготувати три млинця. Другу сторону не пропікати до кінця, щоб легше було згортати основу в рулет.

На кожен млинець викласти трохи фаршу і розмазати. Зверху викласти дрібно шинковану і обсмажену цибулю з подрібненими перцем і грибами.

Скрутити млинці в реулетіки і покласти їх на деко.

За бажанням змішати майонез з тертим сиром і помазати цією сумішшю рулети.

Помістити в духовку і запекти. Після посипати січеною зеленню.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: