Самі м’які і смачні рогалики, які я пробувала.
Необхідні продукти:
- Два яйця
- Борошно – 4-5 ст.л.
- Розм’якшений маргарин – 200 грам
- 20% сметана – 200 грам
- Сухі дріжджі – півтора чайної ложки
В першу чергу зробимо опару. Для цього змішуємо дріжджі з однією ложкою цукру, борошна і теплої води. Через 20 хвилин Ви побачите бульбашки, значить, пора замішувати тісто.
Готове тісто ділимо на чотири частини, кожну з яких розкачуємо в коло, товщиною три міліметри. Потім ділимо його на клини. В середину кладемо начинку на свій смак, а можна просто посипати цукром, і формуємо рогалик.
Готові рогалики верхньою частиною вмочаємо в цукор і викладаємо на деко, попередньо застеливши його пергаментом. Рогалики повинні бути на відстані один від одного.
Коли виріб досить підніметься і підрум’яниться, можна витягати. Смачного!