Рецепт оригінальних печінково – картопляних котлет

Печінково - картопляні котлети, рецепт приготування

Дуже простий рецепт з дуже простих продуктів – картоплі і печінки.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка будь-яка – 300 г;
  • варена картопля – 500-600 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • часник – за смаком;
  • сухарі білі панірувальні – 3-4 ст.л;
  • борошно – 5-6 ст.л;
  • яйце – 1 шт;
  • рослинна олія – 3-4 ст.л;
  • сіль і перець, будь-які спеції за смаком.

Процес приготування

Картоплю відварюємо, охолоджуємо і натираємо на дрібній тертці.

Печінку подрібнюємо блендером разом з часником і цибулею, додаємо картоплю і збиваємо ще раз до однорідності. Додаємо сухарі, вимішуємо.

Додаємо яйце, сіль і перець, спеції за смаком. Можна додати і нарізаного кропу.

Якщо маса рідка, всипте трохи борошна.

Обсмажуємо котлети на рослинній олії з двох сторін: на сильному вогні по 1 хвилині, потім 5 – 7 хвилин на слабкому вогні.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: