Дуже простий рецепт з дуже простих продуктів – картоплі і печінки.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінка будь-яка – 300 г;
- варена картопля – 500-600 г;
- цибуля – 1 шт;
- часник – за смаком;
- сухарі білі панірувальні – 3-4 ст.л;
- борошно – 5-6 ст.л;
- яйце – 1 шт;
- рослинна олія – 3-4 ст.л;
- сіль і перець, будь-які спеції за смаком.
Процес приготування
Картоплю відварюємо, охолоджуємо і натираємо на дрібній тертці.
Печінку подрібнюємо блендером разом з часником і цибулею, додаємо картоплю і збиваємо ще раз до однорідності. Додаємо сухарі, вимішуємо.
Додаємо яйце, сіль і перець, спеції за смаком. Можна додати і нарізаного кропу.
Якщо маса рідка, всипте трохи борошна.
Обсмажуємо котлети на рослинній олії з двох сторін: на сильному вогні по 1 хвилині, потім 5 – 7 хвилин на слабкому вогні.