Цей рецепт був моїм найпершим кулінарним шедевром. Тепер, я хочу поділитися досвідом з тими, хто тільки робить перші кроки в кулінарії, а саме в випічці.
Існує думка, що бісквітне тісто приготувати найлегше, але правильно виходить далеко не у всіх. На цей рахунок у мене є кілька корисних порад.
Для початку підготуємо необхідні продукти:
- Склянка борошна
- П’ять яєць (розміру М)
- Стакан цукру (без гірки)
- 20-40 грам кукурудзяного крохмалю
- Пакетик ванільного цукру.
Поетапний процес приготування бісквіта
Збиваємо яйця, цукор і ванільний цукру за допомогою міксера, на найбільшій потужності, протягом 10 хвилин. Від загальної кількості борошна віднімаємо 20 грам, замінюємо його крохмалем і висипаємо до збитих яєць. Знову збиваємо, тільки вже на маленьких оборотах.
Нам знадобиться кругла роз’ємна форма. Дно застеляємо пергаментом і виливаємо тісто. Випікаємо наш бісквіт в духовці, при 180 градусів в режимі «Обдування», 40 -45 хвилин. Чи достатньо пропікся бісквіт, Ви можете перевірити дерев’яною паличкою.
Нехай процес приготування приносить Вам тільки задоволення. І частіше радуйте своїх близьких чимось смачненьким.