Рецепт приголомшливого домашнього лимонаду з апельсинових кірок. Цілих 3 літри!

Домашній лимонад з апельсинових кірок - відмінний рецепт

Неймовірний лимонад, який подарує вам енергію і заряд бадьорості в самий жаркий день. Для його приготування знадобляться апельсинові кірки. Так що більше не викидайте їх після того, як з’їли апельсин. З цедри від шести або семи апельсинів вийде цілих дев’ять літрів лимонаду. Дуже економний рецепт!

Які продукти знадобляться для приготування лимонаду:

  • кірки від 6-7 апельсинів;
  • 3 літри води;
  • 1000 г цукру;
  • 4-5 ч. л. лимонної кислоти.

Покроковий процес приготування освіжаючого лимонаду з цедри апельсинів

Для початку поставте воду на вогонь, вона повинна закипіти. Потім дайте їй охолонути до кімнатної температури.

Візьміть трилітрову банку і займіться її стерилізацією будь-яким зручним способом. Складіть в неї цедру апельсинів і залийте остиглою водою. Залиште на 24 години, щоб настоялась.

Через 24 години воду перелийте в каструлю і знову закип’ятіть.

Цедру вийміть з банки і пропустіть через м’ясорубку.

Перекручені кірки покладіть назад в баночку і залийте нагрітою водою. Знову залиште на 24 години.

Знову перелийте воду в каструлю і всипте цукор з лимонною кислотою. Помістіть на плиту і чекайте, коли закипить. Охолодіть солодку рідину і зберігайте в холодильнику.

Коли захочете прохолодного лимонаду, розбавте сироп водою. Кількість води залежить від вашого смаку.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: