Рецепт приготування улюбленого морозива пломбір як дитинства

Зараз майже неможливо купити натуральне, якісне морозиво без різних шкідливих добавок. Пропонуємо вам вихід з положення: рецепт домашнього пломбіру.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вершки самі жирні або домашні – 500 мл;
  • згущене молоко – 200 гр;
  • коржі вафельні – 2 шт.

Покроковий процес приготування

Перш ніж приступати до готування, охолодіть ємність в морозилці, в якій будете збивати вершки. Виливаємо вершки в охолоджену тарілку і збиваємо їх на великій швидкості міксером. Збивати потрібно хвилин 5 – 7 хвилин.

Коли вершки перетворяться в стійку і густу піну, зменшуємо швидкість міксера і вливаємо тонким струменем згущене молоко. Збиваємо 1 хвилину.

Беремо будь-яку форму, яка підходить під ваші вафельні коржі і кладемо один з них на дно ємності, виливаємо збиту масу, рівномірно її розподіляємо по коржу і накриваємо другою вафлею.

Ставимо форму в морозилку годин на 5 – 6 годин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: