Рецепт пишного бісквіта просто дивовижний! Його можна використовувати і в якості коржів для тортів.
Необхідні продукти:
- 3 шт – яєць
- 125 мл – молока
- 150 гр – цукру
- 100 мл – соняшникової олії
- половина столової ложки – розпушувача
- 250 гр – борошна
- 1 ч. ложка – ваніліну
Покроковий процес приготування:
Яйця з’єднайте з цукром і ваніліном і збивайте до стійкої і густої піни.
Додайте молоко кімнатної температури, олію і добре перемішайте масу.
Борошно просійте разом з розпушувачем і частинами додайте в тісто, збиваючи за допомогою міксера.
Форму застеліть пергаментом і вилийте тісто. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте протягом півгодини.
Приготувати дуже легко. Під силу і недосвідченій господині. Ще, за що я люблю цей рецепт, то що цей бісквіт можна використовувати в якості коржів для тортів.
Отже, коли ви приготуєте бісквіт, дайте йому охолонути, наріжте його на кілька коржів. Штуки 3-4 вийде. І змастіть кремом, зберіть торт і прикрасьте його за своїм бажанням. Ось так не складно можна побалувати сім’ю чимось смачненьким до чаю! На здоров’я!