Рецепт розкішного святкового салату

Святковий салат, рецепт

Це відмінна заміна набридлим салатам з куркою. Головне вибрати хорошу яловичину, щоб м’ясо було ніжним і м’яким. Салат вийде дуже ситним і смачним. Це те, що треба для святкових застіль, на яких є багато міцних спиртних напоїв.

Необхідні інгредієнти для святкового салату:

  • 400 г яловичини (краще телятини);
  • 100 г маринованих грибочків;
  • один червоний болгарський перчик;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 4 курячих яйця;
  • базилік;
  • петрушка;
  • майонез;
  • сіль в залежності від смаку.

Готуємо святковий салат

Візьміть каструлю, покладіть в неї м’ясо, налийте воду, трохи посоліть і поставте на плиту варитися. Варену яловичину остудіть і поріжте тонкою соломкою.

Гриби поріжте невеликими шматочками, а також подрібніть всю зелень.

Перець вимийте, розріжте навпіл, видаліть насіння і хвостик з серцевиною. Наріжте тонкою соломкою.

Яйця зваріть, остудіть, зніміть шкаралупу і грубо натріть. Також натріть сир.

Підготовлені продукти потрібно викласти шарами.

Першим шаром викладіть м’ясо і зверху зробіть сітку з майонезу.

Другим шаром будуть мариновані грибочки + майонез.

Потім викладіть базилік і петрушку, а зверху зробіть сітку з майонезу.

Четвертий шар – болгарський перець і знову майонез.

Зверху перчик посипаємо сиром і тоненька сітка з майонезу.

Останнім шаром викладаємо яйця і солимо.

Прикрасити можна листочками базиліку.

Поставте салатик на 2-3 години в холодильник.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: