Рецепт швидкої підливи для котлет, як в їдальні

Якщо зробити котлети з підливою, тоді їх можна подавати з різними гарнірами, навіть сухими: просто відвареним рисом, макаронами, картопляним пюре.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове, 20 г;
  • томатна паста і сметана по 1 ст.л;
  • борошно, 2 ст.л;
  • олія, 2 ст.л;
  • вода, 400 мл;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування

Розтоплюємо вершкове масло в сковороді, вливаємо олію, перемішуємо.

Всипаємо борошно, швидко перемішуємо.

Додаємо томатну пасту, тонкою цівкою вливаємо воду, вимішуємо до однорідності. На цьому етапі можна скористатися занурювальним блендером, він допоможе отримати повністю однорідну і гладку консистенцію.

Варимо підливу на невеликому вогні. Солимо і перчимо до смаку, додаємо до смаку ароматні трави і різні спеції. Варимо до бажаної густоти.

Заливаємо котлети і тушкуємо близько 5 хвилин.

Таке відмінне поєднання котлет і соусу, прекрасно доповнить будь-який гарнір. Замість томатної пасти можна взяти сік томатний або соус.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: