Рецепт смачненького печива на майонезі. Легке і повітряне

Смачненьке печиво на майонезі, рецепт

Завдяки майонезу, печиво виходить м’яким, ніжним і повітряним. Готується дуже швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • майонез – 200 г;
  • маргарин – 200 г;
  • ванілін – щіпка;
  • цукор – 1 стакан;
  • борошно;
  • цукор для обвалювання печива.

Процес приготування

Муки слід брати стільки, скільки вам буде потрібно для НЕ крутого тіста.

Топимо маргарин або вершкове масло і охолоджуємо його.

Майонез з’єднуємо з цукром і збиваємо.

Додаємо ваніль і маргарин, перемішуємо.

Борошно просіваємо і порційно всипаємо в масу, кожен раз добре вимішуючи.

Духовку розігріваємо до 200 градусів.

Розкачуємо з тіста пласт і формочками або просто ножем, вирізаємо печиво.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво, попередньо обвалявши його в цукрі.

Випікаємо 25 хвилин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: