Рецепт смачного манника на кефірі «Зебра»

Манник на кефірі «Зебра», рецепт приготування

Існує безліч рецептів манника. Особливо їх люблять готувати турботливі мами своїм малюкам. Вони завжди виходять м’якими, ніжними, пишними і ароматними. Представляємо Вашій увазі ще один такий рецепт.

Цей манник вийде не тільки приємним на смак, але і має гарне оформлення. Багато часу і витрат він не вимагає. Приготуйте манник за нашим рецептом, і відразу знайдеться привід зібрати всю родину разом.

Необхідні продукти:

  • Манна крупа – 20 грам
  • Цукор – 200 грам
  • Борошно – 200 грам
  • Яйця – 2 одиниці
  • Какао – 60 грам
  • Кефір – 400 грам
  • Вершкове масло (розм’якшене) – 90 грам
  • Сода – чайна ложка
  • Соняшникова олія – 20 грам
  • Ванілін – щіпка

У зручній посуді з’єднуємо кефір, манку, борошно і соду. Добре все перемішайте і залиште постояти 20 хвилин, щоб набухла манка.

В іншому посуді масло перетираємо з цукром. До них додаємо яйця, ванілін і перемішуємо.

Після того, як манка набубнявіє, з’єднуємо дві отримані маси. Мішаємо до отримання рідкого однорідного тіста. Ділимо його на дві частини. В одну частину додаємо какао.

Форму для випічки змащуємо рослинною олією. Вливаємо, в середину, по черзі, наше тісто. Візерунок формуємо за допомогою зубочистки.

Готується манник 35-40 хвилин при 200 градусах.

Коли манник достатньо охолоне можна кликати всіх до чаю з смачним десертом.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: