Наближається весна і хочеться чогось освіжаючого. Даний рецепт дозволить приготувати незвичайний суп з чудовим смаком. Ваші близькі будуть в захваті від супу на мінеральній воді і кефірі. Адже це так свіжо!
Знадобляться наступні продукти:
- Півлітра мінеральної води з газами
- Півлітра кефіру
- 500 г сметани (можна взяти майонез)
- Сіль на ваш смак
- Дві ч. л. або за смаком сік лимона
- 250 г вареної ковбаси
- Дві або три картоплини
- Два свіжих огірочка
- Три курячих яйця
- 12-13 штучок редиски
- Маленький пучок кропу
- П’ять пір’їнок зеленої цибулі
Приступаємо до приготування супу
Варимо картоплю і яйця, охолоджуємо, чистимо і ріжемо на маленькі кубики.
Також ріжемо огірочки, редиску і варену ковбасу. Цибулю і кріп дрібно нарізаєм.
Всі інгредієнти перекладаємо в каструлю. Кладемо в них сметану, вливаємо кефір, солимо, додаємо сік лимона (можна замінити лимонною кислотою) і наливаємо мінеральну воду. Розмішуємо дуже ретельно.
Можете додати будь-які приправи на ваш розсуд.
Поміщаємо на 60 хвилин в холодильник, щоб суп охолонув і настоявся.