Рецепт смачного сирного печива. Мама давно знайшла у журналі і досі користується

Один із старих, можна сказати, класичних рецептів печива на сирному тісті з яблуками. Здоба буде м’якою, ніжною, дуже ароматною та смачною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 300 г;
  • масло вершкове, 150 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 100 г;
  • яблука, 300 г;
  • розпушувач, 2 ч. л;
  • борошно, 300 г;
  • пудра цукрова.

Процес приготування

Яблука чистимо від шкірки та натираємо на великій тертці. Через 5 хвилин масу віджимаємо від соку, щоб він не зробив тісто занадто рідким.

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром і віночком перетираємо до однорідності.

Всипаємо яблучну масу та перемішуємо.

Перебиваємо яйця з дрібкою солі і вливаємо в масу, перемішуємо.

Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем.

В масу додаємо сир, перемішуємо та частинами вводимо борошно.

Вимішуємо тісто, маса повинна бути м’якою та піддатливою.

Деко застеляємо пергаментом.

Руки змащуємо олією, відщипуємо по шматочку тіста і катаємо кульку, перетворюємо її на коржик і викладаємо на лист.

Випікаємо при 180 градусах протягом 30 хвилин до рум’яності.

Рецепт смачного сирного печива. Мама давно знайшла у журналі і досі користується

Печиво посипаємо цукровою пудрою та подаємо до столу. Завдяки сиру та яблукам, все виходить просто чудово, таке доповнення до чаю вам сподобається.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: