Рецепт смачної домашньої «Нутелли» за 5 хвилин

Домашня паста Нутелла, рецепт приготування

Ця натуральна Нутелла, ні в чому не поступається якісному магазинному продукту.

Для приготування Нутелли вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • пудра цукрова – 0.5 склянки;
  • олія рослинна без запаху – 350 мл;
  • сухе молоко і какао – по 3 ст.л;
  • горіхи – 0.5 склянки;
  • молоко – 150 мл;
  • ванілін за смаком і за бажанням.

Процес приготування

Горіхи подрібнюємо до найменшої крихти.

Ставимо молоко на плиту, доводимо до теплого стану, знімаємо і всипаємо цукор, ванілін за смаком.

Додаємо рослинну олію, починаємо збивати занурювальним блендером на високих оборотах.

Маса повинна густіти і збільшуватися.

Додаємо сухе молоко і какао, збиваємо, всипаємо горіхову крихту і збиваємо.

Перекладаємо в чисті баночки і зберігаємо під кришкою в холодильнику.

Порада: можна брати арахіс або лісові горіхи, а можна взагалі обійтися без горіхів. Щоб отримати смачну нутеллу не економте – купите якісне какао, саме від його жирності та залежить смак і аромат пасти.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: