Рецепт смачної заготовки «Асорті з овочів», яка перевірена багатьма роками

Нам знадобляться такі овочі:

  • помідори
  • морквина
  • кабачки
  • кольорова капуста
  • ріпчаста цибуля
  • огірки
  • часник (побільше)

Із зелені беремо:

  • кріп
  • смородинові листя
  • листя хрону

Приправи потрібні такі:

  1. лаврове листя
  2. чорний перчик горошком.

Все це накладаємо в банки, які попередньо стерилізуємо. Наповнюємо їх на око.

Заливаємо кип’яток і залишаємо охолоджуватись до кімнатної температури.

Для розсолу наливаємо в каструлю великого розміру 6 літрів води. Всипаємо в неї 8 стіл. ложок солі і 15 стіл. ложок цукру. Кип’ятимо.

З банок виливаємо остиглу воду і відразу ж заливаємо овочі киплячим розсолом. У кожну банку об’ємом 3 літри вливаємо по 4 стіл. ложки 9% -ого оцту.

Тепер закатуємо і зберігаємо в кімнатних умовах.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: