Млинці з начинкою з сиру, помідорів і зелені, але ви можете зробити і свій варіант з будь-яких продуктів. Якщо ви додасте ще й пікантні соуси до таких млинців, часникові добавки, тоді млинці відмінно підходять і для вечері.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 6 шт.;
- молоко, 230 г;
- борошно, 130 г;
- сіль за смаком;
- сир, 150 г;
- цибуля зелена та кріп;
- помідори, 150 г.
Процес приготування
5 штук яєць змішуємо з молоком та борошном до повної однорідності.
Солимо масу за смаком, можна додати спеції, перець, прованські або італійські трави, перемішуємо.
Зелену цибулю пучок і кріп дрібно ріжемо і додаємо в тісто.
Вибирайте помідори щільні, не соковиті, ріжемо кубиком і змішуємо з тістом. Якщо помідори соковиті, тоді спочатку ріжемо на дві частини, чайною ложечкою прибираємо м’якоть, щоб було менше соку і ріжемо.
Обсмажуємо млинці як завжди, тільки коли перевернете на другий бік, посипаємо сиром і складаємо млинець удвічі, смажимо на одному боці, потім на другому.
Такі млинці – омлет – майже піца, це дуже проста, апетитна та ситна страва. Можна додати шматочки сосисок, ковбаси, шинки та попередньо обсмажені печериці. У млинці можна загортати шматочки м’яса, змащувати їх намазками із плавленого сирку та часнику з кропом та яйцем.