Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найсмачніший рулет з печінки. Для святкового столу він ідеально підходить у вигляді закуски. А в звичайний день його можна з’їсти з скибочкою хліба.
Для рулету з печінки знадобляться такі інгредієнти:
- 1000 г печінки;
- 5 курячих яєць;
- 250 г маргарину;
- 2 цибулини;
- 200 г масла вершкового;
- Чорний перець і сіль в залежності від смаку.
Поетапне приготування ситного і смачного рулету з печінки
Печінку потрібно вимити, зрізати плівки і жир. Потім порізати на маленькі шматочки.
У сковорідку покласти маргарин і розігріти. Викласти печінку і обсмажити.
Цибулини дрібненько наріжте і окремо посмажте до золотистого відтінку.
Яйця необхідно зварити, остудити і зняти з них шкаралупу.
Перекрутіть на м’ясорубці всі підготовлені інгредієнти. Поперчіть і посоліть, добре перемішайте.
Перекручені інгредієнти викладіть тоненьким шаром на розстелену харчову плівку. Зверху нанесіть розм’якшене вершкове масло.
Скрутіть в тугий рулетик і відправте на 8-10 годин в холодне місце.
Перед подачею приберіть плівку.