Рецепт торта «Тетяна» з бісквітних коржів: виходить у всіх господинь

Бісквітні торти виходять повітряними, ніжними і м’якими, а якщо ви ще й підібрали відповідний крем – тоді взагалі, виходить шедевр.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 5 ст.л;
  • сметана – 200 г;
  • згущене молоко – 200 г;
  • грецькі горіхи, подрібнені – 1 стакан;
  • цукор – 1 стакан;
  • яйця – 2 шт;
  • вершкове масло – 100 г;
  • сода – 1 ч.л.

Для приготування крему необхідно:

  • згущене молоко – 400 г;
  • вершкове масло – 400 г.

Торта Тетяна, покроковий процес приготування

Змішуємо сметану та соду і залишаємо масу на 30 хвилин в теплому місці.

Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо, змішуємо зі сметаною, вершковим маслом розм’якшеним (100 г) і згущеним молоком. Для однорідності, краще масу збити.

Домішуємо порціями борошно, по 1 ст.л., добре все вимішуємо і всипаємо горіхи, перемішуємо.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, форму присипаємо борошном і випікаємо 3 коржа 30 хвилин.

Для крему збиваємо масло зі згущеним молоком і змащуємо ним остиглі коржі. Після того, як сформуєте торт, поставте його в холодильник на кілька годин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: