Рецепт тушкованої капусти «Ледача». За іншими рецептами готувати і не хочеться!

Тушкованої капусти «Ледача» - рецепт приготування

Якщо ви любите тушковану капусту, то ми пропонуємо вам спрощений рецепт її приготування, після якого ви більше не захочете готувати іншим методом. Виходить вона дуже смачною і ніжною. Так що спробуйте приготувати з цієї рецептурою!

Візьміть такі продукти:

  • 700-800 г капусти білоголової;
  • одну цибулину;
  • одну морквину;
  • один болгарський перчик (можна взяти заморожений);
  • пів ч. л. солі;
  • пару ст. л. олії.

Переходимо до процесу приготування ледачої тушкованої капусти

З капусти знімаємо верхні листочки і дрібненько її шаткуємо. Перекладаємо в глибокий посуд.

Дрібно шаткуємо цибулину, грубо натираємо морквину, використовуючи терку, перець теж дрібненько ріжемо, але можна обійтися без нього, якщо не любите. Всі овочі додаємо до капусти.

Тепер всипаємо сіль і вливаємо 1-2 ложки олії рослинної. Ретельно мішаємо.

Сіль можна взяти і звичайну. Також всі спеції можете додати на свій смак. Ви можете додати томатну пасту або порізані свіжі помідори. Дуже смачно виходить з грибами. Ще можна покласти квасолю, яблука або гарбуз, якщо хочете чогось незвичайного.

Візьміть пакет для запікання або рукав і перекладіть в нього порізані овочі. Ви також може всі овочі відразу складати в пакет і там їх перемішати.

Робимо в пакеті кілька проколів зубочисткою.

Духовку включаємо на 180 °, щоб спочатку розігрілася, і після кладемо капусту приблизно на 40 хвилин.

Воду або бульйон додавати не потрібно. Все і так чудово готується.

Готову капусту витягаємо з пакета і подаємо.

Рецепт тушкованої капусти «Ледача». За іншими рецептами готувати і не хочеться!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: