Рецепт закусочного кабачкового торта – сім’ї сподобається

Для приготування закусочного торта вибирайте соковиті та молоді плоди, в яких ще не сформувалися насіння. Між шарами можете викласти будь-яку зелень, помідори, запечений болгарський перець або баклажани.

Складові:

  • 3 молодих кабачка
  • 200 г сметани або йогурту
  • 200 г бринзи або м’якого сиру
  • пучок руколи або іншої зелені
  • пучок кропу
  • 1 зубчик часнику
  • спеції, сіль за смаком

Приготування кабачкового торта:

Ретельно вимийте кабачки і почистіть від шкірки, якщо потрібно. Наріжте пластинками товщиною 0,5-1 см. Складіть в миску, посоліть, додайте спеції і дайте постояти 10 хвилин.

На решітку або деко, застелене пергаментом, викладіть кабачки. Запікати в духовці при 200 градусах до готовності. Як тільки кабачки стануть м’якими і злегка підрум’яняться, значить, вони вже готові.

Поки кабачки випікаються, приготуйте соус. Змішайте сметану з рубаною зеленню, часником, сіллю та спеціями.

Як тільки кабачки охолонуть, починайте збирати торт.

На великій тарілці розкладіть кабачки. Змастіть соусом і присипте тертою бринзою. Повторіть так з рештою кабачками. Верх торта змастіть залишками соусу і прикрасьте свіжою зеленню.

Торт можна їсти відразу, але краще поставити на кілька годин в холодильник, щоб він гарненько просочився. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: