Рецепт знахідка: біляші завжди виходять пишними та повітряними

Біляші за цим рецептом завжди виходять пишними, повітряними, не вбирають у себе багато олії, а начинка залишається соковитою та ніжною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вода, 300мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 1 ст.
  • борошно, 480 г;
  • олія соняшникова, 4 ст.л;
  • дріжджі живі, 25 г чи сухі, 10 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 350 г;
  • цибуля, 3 шт;
  • сіль, перець, паприка, спеції, зелень;
  • вода, 30 – 50 мл;
  • олія соняшникова, 3 ст.л.

Процес приготування

У теплій воді розчиняємо цукор та дріжджі, перемішуємо.

Вливаємо олію, всипаємо сіль, частинами всипаємо просіяне борошно і вимішуємо м’яке тісто.

Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Фарш змішуємо з подрібненою цибулею на тертці або блендером, перемішуємо.

Солимо і перчимо, додаємо спеції, зелень, вимішуємо.

Тісто ділимо на порційні шматочки, розкачуємо невеликі коржики та викладаємо начинки.

Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яності.

Або готуємо в пароварці, тоді виходять манти, дуже соковиті, ароматні та ніжні, корисні, без жиру.

Можна вже обсмажені біляші пропустити пором у пароварці.

Рецепт знахідка: біляші завжди виходять пишними та повітряними

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: