Рогалики з безе – ніжні, як перший сніг. Покроковий рецепт

Родзинка рогаликів – це ніжний білковий крем, який в процесі приготування, перетворюється у дуже смачне бізе.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;
  • масло вершкове – 200 г;
  • сметана – 0.5 склянки;
  • лимонний сік – 1 ст.л;
  • яйце – 2 шт;
  • цукор – 1 стакан;
  • цукрова пудра, ванілін за смаком.

Покроковий процес приготування

Охолоджене вершкове масло тремо на грубій тертці і змішуємо з борошном, перетираємо до стану крихти, додаємо лимонний сік, жовтки і сметану. Тісто, зкатуємо в кулю і відправляємо охолоджуватися на пару годин в холодильник.

Білки охолоджуємо і збиваємо з цукром і ваніліном.

Виймаємо тісто і ділимо його на 3 частини, кожну розкачуємо в коло і нарізаємо на трикутники, які змащуємо бізе (збитим білком з цукром) і скручуємо рогалики.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, деко застеляємо пергаментом і викладаємо рогалики. Запікаємо до золотистої скоринки. За бажанням, посипаємо цукровою пудрою.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: