Закуска готується в лічені хвилини. І буде чудово виглядати на святковому столі. Вона красиво виглядає і сподобається гостям. Також закуска підійде і для фуршетного столу. Виходить смачною і свіжою.
Необхідні продукти
- 2 курячих яйця
- 100 грам крабових паличок
- 100 грам сиру
- 1 зубчик часнику
- 1 столова ложка сметани
- сіль, перець за смаком
- огірок
- оливки
Починаємо приготування
Крабові палички натираємо на дрібній тертці і перекладаємо в миску.
Яйця відварюємо круто, очищаємо і натираємо на тертці, додаємо до крабових паличок. Туди ж кладемо тертий сир і часник. Все солимо і перчимо до смаку, додаємо сметану і перемішуємо.
Огірки нарізаємо кружальцями і розкладаємо на тарілці.
З підготовленої маси формуємо кульку і перекладаємо на огірок. точно також чинимо з рештою маси.
Оливки нарізаємо тонкими кружальцями і викладаємо зверху на кульку. У центр вставляємо шпажку і все, можна подавати до столу.