Розкішний салат «Угорський» з куркою і смаженими грибами

Салат виходить щільним і ситним за цим рецептом. Він не розтікається, не тече і відмінно тримає форму. При цьому має приємний зовнішній вигляд і просто дивовижний смак. Курка надає йому ситність, а сухарики – хруст. Салат можна подавати хоч кожен день або до святкового столу. І там, і там він буде виглядати доречно.

Необхідні продукти

  • 500 грам курячого філе
  • 250 грам печериць
  • 200 грам помідорів
  • 170 грам сиру
  • 2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки майонезу
  • 50 грам зелені
  • сухарики
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

Гриби промиваємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді до рум’яного стану. Потім солимо і перчимо їх на смак.

Помідори нарізаємо тонкими шматочками, подрібнюємо зелену цибулю.

Куряче філе відварюємо до готовності і нарізаємо. Порада. Щоб куряче філе було більш ніжним і соковитим, найкраще відварити його заздалегідь. І залишити в бульйоні до повного охолодження.

Всі підготовлені продукти перекладаємо в глибокий салатник.
Сир натираємо на тертці і додаємо до решти продуктів. Туди ж видавлюємо через прес часник і додаємо майонез. Салат солимо і перчимо до смаку, а потім перемішуємо. Салат подаємо з сухариками.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: