Цей корисний і смачний, дуже красивий десерт, готується швидко і просто, ви його легко повторите. Сухофрукти можна брати будь-які за своїм смаком і бажанням.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- сир, 350 г;
- сметана, 100 г;
- желатин, 20 г + вода, 100 мл;
- мед, 60 г;
- ванілін за смаком;
- горіхи волоські, 100 г;
- фісташки, 40 г;
- фундук, 50 г;
- курага, журавлина, фініки по 100 г.
Процес приготування десерту
Змішуємо сир, сметану і мед і перебиваємо масу занурювальним блендером.
Змішуємо всі наповнювачі в одній ємності.
Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на 10 хвилин розбухати, потім розтоплюємо будь-яким зручним для вас методом.
Наповнювачі змішуємо з сирною масою і наливаємо розтоплений желатин.
Дуже добре вимішуємо масу до однорідності.
У пластикової пляшки відрізаємо горло і перекладаємо масу в пляшку.
Верх накриваємо плівкою або фольгою і відправляємо пляшку в холодильник на 2 години.
Гострим ножем розрізаємо пластик і прибираємо його.
Десерт ріжемо порційними шматками і подаємо до столу.
Можна ще зварити шоколадний або ягідний соус, виходить дуже смачно і красиво при подачі.