Рулетики з кабачків на зиму. Підкорюють всіх своїм смаком і видом

Найкращий рецепт рулетиків з кабачків на зиму.

Складові:

  • Кабачки
  • Пучок свіжої петрушки
  • Часник – по 2 зубчики в одну банку
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Перець запашний горошком – по 2 шт. в банку.
  • Чорний перець горошком – по 4 шт. в кожну банку.
  • Оцет 9% – 50 мл. в кожну банку об’ємом 1 літр.

Маринад на 1 літр води:

  • Сіль – 1 ст. ложка з гіркою.
  • Цукор – 2 ст. ложки без гірки.

Рулетики з кабачків, покроковий процес приготування

Заздалегідь простерілізуйте банки, прокип’ятіть кришки.

1. Кабачки нарізати овочерізкою довгими смужками. Ножем так тонко нарізати не вийде!

2. Моркву натерти на терці для моркви по-корейськи. Солодкий болгарський перець нарізати соломкою. Нарізати свіжу зелень.

3. На дно кожної банки виложити моркву, зелень, часник і перець горошком (чорний і запашний).

4. Смужки з кабачків закрутити в рулетики. В деякі рулетики покласти солодкий перець. І щільно вкласти по банкам.

5. Маринад. У глибоку каструлю налити 1 літр води і поставити на плиту. Додати 1ст. ложку з гіркою і 2 ст. ложки цукру без гірки. Гарненько перемішати і після закипання варити 3 хвилини. Готовим маринадом залити баночки. Залиті банки прикрити кришками. На дно глибокої каструлі постелити рушник, на нього поставити банки. У каструлю залити теплу воду по плечики банок. Стерилізувати з моменту закипання 5 хвилин. Потім баночки вийняти з каструлю і в кожну літрову банку додати оцет 9% (50 мл). Герметично закатати кришками. Перевернути банки кришками вниз і огорнути ковдрою до повного охолодження.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: