Мало хто любить рибні котлети, але завдяки цьому рецепту, можна зробити таку страву, яку ви завжди будете готувати, навіть на святковий стіл.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- судак, 3 тушки;
- батон, 1 шт;
- кріп;
- масло вершкове, 150 г;
- сіль, перець, приправа для риби;
- цибуля, 2 шт;
- часник, 3 зубчики;
- молоко, 50 мл;
- яйця, 2 шт.
Процес приготування
Дрібно січемо кріп і змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Обов’язково солимо.
Викладаємо масу на фольгу або в ємність і відправляємо на 1 годину в морозильну камеру.
Тушки обробляємо і використовуємо філе – перетворюємо в фарш разом з цибулею і часником.
Батон ріжемо шматками і розм’якшуємо в молоці, віджимаємо і подрібнюємо м’ясорубкою або блендером.
Змішуємо фарш з м’якоттю батона, сіллю, білим перцем, спеціями, яйцями.
Фарш повинен дуже добре тримати форму.
Масло виймаємо з морозилки і ріжемо брусочками, укладаємо всередину котлет. Формуємо котлети і паніруємо у збитому яйці і сухарях, які ви можете зробити і самі.
Обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.
Котлети виходять з таким яскравим вершковим ароматом і смаком, що разом з рибним, це створює прекрасне поєднання. Закуска соковита, м’яка, відмінно поєднується з різними гарнірами і салатами.