Рибу готую тільки так, ніякого смаження і варіння. Без кісток, ніжна скумбрія

Запечена скумбрія - рецепт приготування

Запечена в духовці скумбрія, попередньо маринується в ароматному маринаді і виходить вона дуже і дуже смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія свіжа – 2 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • олія рослинна – 2 ст.л;
  • сіль, перець і паприка, спеції за смаком.

Процес приготування риби

Рибу очищаємо від голови, плавників, хвоста і нутрощів, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Видаляємо хребет і отримуємо філе.

З’єднуємо тертий часник, сіль, перець і паприку, можна додати ще різні спеції до риби на свій смак, вливаємо олію.

Філе ретельно обмазуємо з усіх боків маринадом, загортаємо плівкою і відправляємо в холодильник на 3 години.

Форму змащуємо олією, викладаємо філе, прибравши плівку.

Запікаємо при 220 градусах протягом 20 хвилин. Смачного!

Порада: скумбрія і так вийде дуже смачною, соковитою і ароматною. Але якщо хочете, за 5 хвилин до закінчення запікання, посипте її тертим сиром, змішаним з розмарином і кропом – така шубка зробить страву дуже розкішною, можна подавати і на святковий стіл.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: