Салат “Дніпровський”. Цим салатом нас завжди пригощала бабуся

У цьому салаті, який ви закриєте на зиму, просто ідеальне поєднання маринаду і овочів, які відмінно гармонують один з одним, і розкривають смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибуля – 2 кг;
  • перець болгарський – 2 кг;
  • помідори – 2 кг;
  • морква – 2 кг
  • цукор – 360 г;
  • сіль – 2 ст.л;
  • оцет – 200 мл;
  • олія соняшникова – 400 мл.

Овочі промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння. Моркву тремо на грубій тертці, цибулю з перцем ріжемо півкільцями, а помідори – шматочками.

Викладаємо всі овочі в каструлю, додаємо цукор, сіль, масло і оцет, все перемішуємо руками і залишаємо на 1 годину, щоб овочі пустили сік і просочилися маринадом. Якщо вам недостатньо солі, тоді додайте ще.

Доводимо салат до кипіння і варимо на слабкому вогні 20 хвилин.

Банки стерилізуємо і розкладаємо в них салат, закатуємо кришки, перевертаємо, укутуємо і залишаємо до охолодження.

Зберігати салат можна де завгодно, а подавати з різними гарнірами, рибними і м’ясними стравами.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: